Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Η POWDER FOODS HELLAS καλεί τους παραγωγούς για Συμβολαιακή γεωργία στη δενδροκομία (Super Foods)

Η νέα  μονάδα μεταποίησης  και επεξεργασίας  Powder Foods Hellas με έδρα τα Τρίκαλα ,  καλεί τους παραγωγούς  για  Συμβολαιακές  σχέσεις   στην παραγωγή   super foods  και σε λοιπές πολυετείς φυτείες .

Η διάθεση των  φυτών,   των εφοδίων και η συμβουλευτική  στήριξη   είναι εξασφαλισμένη  με συμβόλαιο ,για συγκεκριμένες ποικιλίες   για τις οποίες  η  εταιρία δεσμεύεται να  παραλάβει τα παραγόμενα προϊόντα ,σε τιμές  ελκυστικές ,που να  διασφαλίζουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα στους καλλιεργητές .
Στους στόχους της εταιρίας είναι η αναγνώριση  των ελληνικών προϊόντων στη Ευρωπαϊκή  και  υπερατλαντική αγορά με τη νέα μορφή  επεξεργασίας Freeze –dry Foods με αξιοποίηση της μοριακής τεχνολογίας στη γαστρονομία ,στη φαρμοκοβιομηχανία και στη γαλακτοκομία .
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, η  εταιρία  στοχεύει  να  συνάψει συμβολαιακές σχέσεις για πάνω από 3.000 στρ.  σε διάφορα είδη εναλλακτικών καλλιεργειών.
Η σίγουρη απορρόφηση  της παραγωγής από την εταιρία  οι κλειδωμένες τιμές  και η προσφορά φυτών και εφοδίων  με συμβουλευτικές υπηρεσίες  για την εγκατάσταση δημιουργούν ελκυστικές συνθήκες  σε πολλούς νέους αγρότες  που σκέφτονται να εγκατασταθούν με δενδροκομία .
Επίσης  πολλοί ΟΤΑ ανταποκρίνονται θετικά, προσδοκώντας μέσα από την δημιουργία Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων  να μειώσουν την ανεργία  στην περιοχή τους αλλά και να αξιοποιήσουν   δημοτικές εκτάσεις τους  σε συνεργασία με την νέα εταιρία μεταποίησης και επεξεργασίας..
Και εκτός των αγροτών ανταποκρίνονται θετικά  πολλοί που επιθυμούν να επενδύσουν  στις εναλλακτικές καλλιέργειες , σε κεράσια ,κυδώνια , αλλά και σε Κινόα ένα νέο  τριετές φυτό  που χρησιμοποιείται για προϊόντα   χωρίς  γλουτένη .
Επισκεφθείτε   μας  για περισσότερες πληροφορίες  στα Τρίκαλα  στο 1ο χλμ Τρικάλων-Καλαμπάκας  (πρώην  εργοστάσιο ΥΚΚ)


Επικοινωνία-Συμβουλευτική Υποστήριξη: Παπακωνσταντίνου Δημήτριος  -Γεωπόνος ΓΠΑ
Δντής Αγροτικής Ανάπτυξης   Τ. 6977 239 066 . Τ.24310 28705  Ε-mail: ecogrev@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας