Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Η Δ.Ε.Υ.Α.Γ. ανακοινώνει ότι λόγω ...

Η Δ.Ε.Υ.Α.Γ. ανακοινώνει ότι λόγω των εργασιών εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης της πόλης των Γρεβενών και νέες δεξαμενές ύδρευσης»:
την Τρίτη 28/04/2015 από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα η υδροδότηση της πόλης των Γρεβενών θα γίνεται μόνο από το βοηθητικό σύστημα ύδρευσης (γεωτρήσεις) και ενδέχεται να παρουσιαστούν διακοπές νερού σε κάποιες περιοχές. ..

την Τετάρτη 29/04/2015 από το πρωί μέχρι το απόγευμα λόγω εργασιών σύνδεσης των νέων δεξαμενών ύδρευσης στη θέση Αγία Παρασκευή ενδέχεται να υπάρξουν διακοπές της υδροδότησης σε περιοχές που υδροδοτούνται από την δεξαμενή στη θέση Αγία Παρασκευή (νότια της οδού Κ. Ταλιαδούρη) και είναι συνδεδεμένες  στο παλιό δίκτυο ύδρευσης.
την Πέμπτη 30/04/2015 από το πρωί μέχρι το απόγευμα λόγω εργασιών σύνδεσης των νέων δεξαμενών ύδρευσης στη θέση Αγία Παρασκευή με τους υδατόπυργους στις θέσεις Καλαμίτσι - Πατώματα ενδέχεται να υπάρξουν διακοπές της υδροδότησης στις περιοχές αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις