Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Πρόσκληση για συμμετοχή στις Γιορτές Γεύσεων Πίνδου από την Αναπτυξιακή Γρεβενών

Η αναπτυξιακή Γρεβενών στο πλαίσιο υλοποίησης του Διατοπικού Σχεδίου συνεργασίας με τίτλο «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές» διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Γρεβενών και την ΠΕ Γρεβενών, τις «Γιορτές Γεύσεων Πίνδου» στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών το Σεπτέμβριο του 2015.

Οι «Γιορτές Γεύσεων Πίνδου» έχουν ως στόχο να αναδείξουν τις εκλεκτές γεύσεις και τις τοπικές συνταγές με τη χρήση των αναγνωρισμένων-ονομαστών, πιστοποιημένων και εκλεκτών προϊόντων των Γρεβενών.
Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν έκθεση τοπικών προϊόντων, μαγειρική, βιντεοσκόπηση και προβολή επαγγελματιών και γεύσεων, γαστρονομία και παράλληλες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.
Παρακαλούνται φορείς, σωματεία και επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης, της μεταποίησης τοπικών προϊόντων, αλευροβομηχανίες, τυροκομικές μονάδες, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, εστιατόρια και τουριστικές μονάδες ή τουριστικές επιχειρήσεις κλπ , επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις να επικοινωνήσουν με την Αναπτυξιακή Γρεβενών στα τηλέφωνα 2462087380 (Γιάννης Αντωνόπουλος, Έπη Τριανταφύλλου, Δέσποινα Μίμη, Μαρία Γεωργίτση) έως τις 14.09.2015 για να δηλώσουν συμμετοχή.

Για την Αναπτυξιακή Γρεβενών
Γεώργιος Δασταμάνης
Πρόεδρος ΑνΓρε & ΟΤΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις