Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΜΑΖΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ…ΤΟ ALTER EGO ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ…! Του Γιώργου Νούτσου

... ο Τσίπρας θεωρεί πως παίζει χωρίς αντίπαλο ! Πως αλλιώς να εξηγηθεί η απίστευτη ελαφρότητα και αλαζονεία του, όταν απευθύνεται στους Έλληνες πολίτες; Πρέπει να είναι κανείς εξαιρετικά χοντρόπετσος για να μπορεί τόσο εύκολα να ξεπερνά το γεγονός, πως υποσχέθηκε τα πάντα, αλλά δεν έκανε απολύτως τίποτα ! Ή θα πρέπει να θεωρεί το πόπολο, το λαό, ξεχασιάρη, ανώμαλο, μαζοχιστή, επιδεκτικό κι άλλων τόσων ακόμα κίβδηλων θεωριών, απλά και μόνο, γιατί το επίχρισμα, όπως η ηλικία, η φρεσκάδα και η σοβαροφάνεια δήθεν πωλούν ακόμα !!!

Θυμάται άραγε κανείς το σχίσιμο των μνημονίων μ ενα νόμο;
Θυμάται τη 13η σύνταξη;
Θυμάται την κατώτατη υπεσχημένη σύνταξη στα προ κρίσης επίπεδα;
Θυμάται το Οχι του δημοψηφίσματος που σε μια εβδομάδα έγινε ένα περίτρανο Ναι;
θυμάται το κάκισμα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, που πλέον έχει ανερυθρίαστα την υπογραφή του;
Θυμάται τους πακτωλούς των Ρωσικών και Κινεζικών κεφαλαίων που θα μας έσωζαν την πιο κρίσιμη ώρα;
Θα μπορούσα αενάως να απαριθμώ κατεβατά απο τις αριστερίστικες -  μια φορά κι έναν καιρό - πομφόλυγες του ! Καμία δεν πραγματώθηκε...εκτός κι αν αυτές εξαντλήθηκαν στο άνοιγμα της ΕΡΤ και στην πρόσληψη των καθαριστριών, που καμιά ιδεολογική συνέπεια δεν εξέφραζαν, παρά την ανάγκη του μόνο, για την διατήρηση της κομματικής του πελατείας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα !
Ο Τσίπρας ασχημονεί έναντι των Ελλήνων και το ξέρει ! Ασυδοτεί και πυροδοτεί το θυμικό του κόσμου μ ένα νέο γύρο ψευδεπίγραφων διλημμάτων, που όλα ανεξαίρετα, έχουν πια εξαντληθεί το επτάμηνο που προηγήθηκε, αναδεικνύοντας το Τσιπρεικο πουκάμισο αδειανό από ψυχή, παλληκαριά, ντομπροσύνη, αλήθειες, πατριδολατρία ! Όλα παραδομένα βορά, στην προσωπική πολιτική του επιβίωση ! Κι η χώρα, ο κόσμος, οι ανάγκες τους, το ίδιο του το κόμμα, απλά, τα μέσα για την επίτευξη τους !
Λαοπλάνος, τυχοδιώκτης κι επικίνδυνος, που ζητά να κριθεί για την εικόνα του αδιαπραγμάτευτου που μαεστρικά φιλοτέχνησε - κι έπεισε τότε πολλούς από μας - κι όχι για τα τραγικά αποτελέσματα που επέφεραν οι πολιτικές του !
Εδώ όμως είναι η πραγματική ζωή. Αυτή που οι πολίτες, η αγορά, η κοινωνία, η χώρα, βιώνουν καθημερινά στο πετσί τους. Κι εκεί, η ανακολουθία και οι καταστρεπτικές συνέπειες των επιλογών του βοούν και επιφέρουν πόνο κι απογοήτευση ! Μια ακόμα - τρίτη μετά τις προηγούμενες εκλογές και το δημοψήφισμα - επικρότηση των συμπεριφορών του Τσίπρα, θα ισοδυναμούσε με μια μαζική αυτοκτονική παράνοια, καθώς δεν υπάρχει σήμερα τίποτα στο τραπέζι των επιχειρημάτων, που να την δικαιολογεί ! Ήρθε επιτέλους η στιγμή, κάθε κατεργάρης να καθίσει στον πάγκο του ! Κι ο ψεύτης με τους ψεύτες να συμπορευτεί. Ο χονδρόπετσος με τους χονδρόπετσους. Ο δήθεν αριστερός με τους ομογάλακτους του νεοφιλελεύθερους. Ο όψιμος σοσιαλδημοκράτης με τους γιαλαντζι ευρωπαίους αριστεριστές...!
Μου είναι αδιανόητο να πιστέψω πως οι Έλληνες, θα επικροτήσουν την παράνοια μιας διπλόμορφης απόλυτα εγωκεντρικής προσωπικότητας ! Γιατί, τελικά, αυτό που θα απομείνει από μια τέτοια επιλογή, θαναι η επιβεβαίωση της βαθιάς κρίσης που κατατρώγει το σαρκίο της κοινωνίας μας, στην προσπάθεια της να κρατηθεί από τις εύπεπτες λεξηπλαστικες Τσιπρεικες προσεγγίσεις, που πόρρω απέχουν , από τις πραγματικές ανάγκες της χώρας και της κοινωνίας...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις