Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ... του Γιώργου Νούτσου

Στις 19 Ιανουαρίου 2014, με γραπτή δημόσια δήλωση μου, διαχώρισα τη θέση μου από την ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά, παραιτούμενος και αυτοδιαγραφόμενος από το κόμμα, για μια σειρά από λόγους που λεπτομερώς τότε περιέγραψα και είχαν να κάνουν τόσο με συγκεκριμένες κυβερνητικές επιλογές με τις οποίες ιδεολογικά και συνειδησιακά διαφωνούσα, όσο και με την πολιτική αποστέωση του κόμματος της ΝΔ, που επιχειρήθηκε και επιτεύχθηκε με επιλογές προσώπων και πρακτικών, που την απομάκρυναν σταδιακά από την πλατιά μάζα των ψηφοφόρων της και την περιθωριοποίησαν.

Σήμερα, μετά τις δυο εκκωφαντικές ήττες της Παράταξης, τόσο στις εκλογές του Ιανουαρίου, όσο και στο Δημοψήφισμα που ακολούθησε, όπως επίσης και την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά από την ηγεσία της, τα δεδομένα έχουν δραματικά αλλάξει !
Ο ορισμός του Βαγγέλη Μειμαράκη ως μεταβατικού προέδρου που θα οδηγούσε την παράταξη στην επόμενη μέρα
Η παταγώδης αποτυχία του Σύριζα να προσφέρει στη χώρα και στους πολίτες της όσα προεκλογικά επαγγέλθηκε
Η εκ του πονηρού εσπευσμένη διενέργεια νέων εκλογών αμέσως μετά την υπογραφή του χειρότερου των Μνημονίων
Η δημόσια Πρόσκληση του Προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μειμαράκη για συνένωση δυνάμεων και επιστροφή όσων για όποιο λόγο επέλεξαν κάποια στιγμή να απομακρυνθούν από την Παράταξη
Η αποφασιστικότητα και η σαφήνεια με την οποία επαναπροσδιόρισε το ιδεολογικό στίγμα της στο χώρο του Κοινωνικού Κέντρου με απόλυτο σεβασμό στην ιδεολογία του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού , κυρίως δε
Τα τεράστια οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά προβλήματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η χώρα μας - που χρήζουν άμεσης και αποφασιστικής αντιμετώπισης - συνετέλεσαν καθοριστικά στην απόφασή μου για αλλαγή στάσης και συμπαράταξη με τη Νέα Δημοκρατία στο δύσκολο αγώνα που καλείται να δώσει.
Με την επιστολή μου αυτή, δηλώνω πως με εμπιστοσύνη συμπαρατάσσομαι στο πλευρό του Βαγγέλη Μειμαράκη και της Παράταξης, ώστε μαζί να δώσουμε μια ακόμα νικηφόρα μάχη, σαν τις πολλές νικηφόρες μάχες που είχαμε μάθει να δίνουμε και να κερδίζουμε στο παρελθόν - ήδη, από τα χρόνια της νιότης μας - και όλα τα επόμενα χρόνια !
Ο Βαγγέλης Μειμαράκης αναλαμβάνει τη ώρα αυτή έναν τιτάνιο αγώνα, με δυο βασικές προτάξεις… Πρώτον, αναλαμβάνει την ευθύνη να επαναφέρει την Παράταξη στη θέση που της αρμόζει, συσπειρώνοντας την κοινωνία, κερδίζοντας τις εκλογές και προσφέροντας ελπίδα και προοπτική για ένα νέο ξεκίνημα και δεύτερον, την εξίσου βαριά ευθύνη να ξεκινήσει την αμέσως επόμενη από τις εκλογές μέρα, την ανασύνταξη της Παράταξης σε όλα ανεξαίρετα τα επίπεδα, καθιστώντας την μια σύγχρονη Ευρωπαική πολιτική δύναμη, ικανή να έλξει, να συγκινήσει και να δημιουργήσει και πάλι…!
Εμπιστεύομαι τον Πρόεδρο κι είμαι σίγουρος πως έχει τα κότσια, τον τρόπο, την παλληκαριά, την εμπειρία και την καθαρότητα που απαιτείται, για να καταφέρει όσα οι προκάτοχοί του δεν κατάφεραν !
Η Νέα Δημοκρατία θα νικήσει…
Με εδραία την πεποίθηση πως μαζί της θα κερδίσουν η Ελλάδα κι όλοι ανεξαίρετα οι Έλληνες…!

Γιώργος Νούτσος
Πρ. Δήμαρχος Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις