Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Πρόσκληση

Καλείστε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 & 67 του Ν. 3852/2010 Φ.Ε.Κ. 87/Α/2010, να προσέλθετε στην 24η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, που θα γίνει στις 13 Νοεμβρίου 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), με θέματα ημερήσιας διάταξης:Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών
Θέμα 1ο
Παράταση χρονοδιαγράμματος υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου των εξελίξει έργων του Δήμου Γρεβενών, που είναι ενταγμένα στο Μέτρο 41 του Άξονα 4 “Προσέγγισης Leader” του ΠΑΑ 2007-2013.

Θέμα 2ο
Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: “Βελτίωση βατότητας αγροτικού οδικού δικτύου Δ.Ε. Βεντζίων”

Θέμα 3ο
Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: “Οικιστική αναβάθμιση και ανάπλαση οικισμού Κιβωτού”

Θέμα 4ο
Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: “Κατασκευή χώρων δασικής αναψυχής στις θέσεις ¨Σμίξη¨ και ¨Μοναστήρι¨ στον ποταμό Αλιάκμονα”

Θέμα 5ο
Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: “Οικιστική ανάπλαση Τοπικής Κοινότητας Οροπεδίου Δημοτικής Ενότητας Αγίου Κοσμά”.

Θέμα 6ο
Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. & 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. εκτέλεσης του έργου “Βελτίωση βατότητας αγροτικού οδικού δικτύου Δ.Ε. Βεντζίων”

Θέμα 7ο
Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: “Ανακατασκευή - κατασκευή τοίχων αντιστήριξης (έτους 2013)”

Θέμα 8ο
Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: “Αντιστήριξη πρανών οδών” (Δ.Ε. Δοτσικού)

Θέμα 9ο
Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: “Αντιπλημμυρικές σχάρες σε δρόμους (Δ.Ε. Μεσολουρίου)”

Θέμα 10ο
Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: “Επισκευή φθορών οδοστρωμάτων (ασφαλτικά) διαφόρων οδών ανατολικού τμήματος”

Θέμα 11ο
Επεκτάσεις δικτύου ηλεκτροφωτισμού

Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης
Θέμα  12ο
Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών “κηπευτικών” στον κ. Παναγιώτη Σειρηνιώτη του Χαραλάμπους κάτοικου Γρεβενών

Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών
Θέμα  13ο
Έγκριση του 26ου σχεδίου αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015, όπως συντάχθηκε από την Οικονομική Επιτροπή (αριθμ. 262/2015 απόφαση Ο.Ε.)

Θέμα 14ο
Έγκριση  τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων έκθεσης προϋπολογισμού δαπανών – εσόδων 3ου τριμήνου έτους 2015 (αριθμ. 263/2015 απόφαση Ο.Ε.)

Θέμα 15ο
Έγκριση του 1ου/2015 πρακτικού της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών του Δήμου Γρεβενών

Θέμα 16ο
Μείωση μισθώματος δημοτικού καταστήματος στο ισόγειο του Δημαρχείου του Δήμου Γρεβενών (αίτηση Ιωάννη Καραγιάννη)

Θέμα 17ο
Ορισμός μελών της επιτροπής για την κρίση καλλιτεχνικής αρτιότητας αναφορικά με τη δωρεά μνημείου των μαχητών της ΕΛ.ΔΥ.Κ. και καθορισμός του χώρου τοποθέτησης

Ειδικά θέματα
Θέμα  18ο
Έγκριση της αριθμ. 58/2015 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Κ.Ε.Γ. σχετικά με την τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015

Θέμα 19ο
Καθορισμός θέσης στάθμευσης οχημάτων – λεωφορείων για εξυπηρέτηση του Κέντρου Παλαιοντολογίας, σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 29/2015 απόφαση – εισήγηση της Ε.Π.Ζ.

Θέμα 20ο
Μεταφορά ή μη στεγάστρου στάσης του ΚΤΕΛ στην Τ.Κ. Κοκκινιάς, σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 30/2015 απόφαση – εισήγηση της Ε.Π.Ζ. (αίτηση Ευφροσύνης Κοκκίνη)

Θέμα 21ο
Τοποθέτηση πλαστικών κολονακίων, σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 31/2015 απόφασης – εισήγηση της Ε.Π.Ζ. (αίτημα – απόφαση Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών)

Θέμα 22ο
Τροποποίηση στην κάθετη σήμανση οδών πόλης Γρεβενών, σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 32/2015 απόφαση – εισήγηση της Ε.Π.Ζ.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
                            
   
                                                                                       Πασχαγιαννίδης Αχιλλέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις