Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών ομόφωνα συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα του αγροτικού κόσμου απέναντι σε πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Κυβέρνησης και των προηγούμενων Κυβερνήσεων που εξανεμίζουν τα εισοδήματα του και υπονομεύουν το ασφαλιστικό του μέλλον.
  Διαφωνούμε με το ασφαλιστικό προσχέδιο που έχει κατατεθεί για διαβούλευση στους θεσμούς (Ε.Ε. - Δ.Ν.Τ.) και το οποίο καταδικάζει το σύνολο των εργαζομένων στη χώρα μας να δουλεύουν ως τα βαθιά γεράματα με συντάξεις πείνας.

Καλεί δε τους αρμόδιους να διαφυλάξουν το συνταγματικό δικαίωμα της ελεύθερης διαμαρτυρίας των πολιτών και να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα μιας κοινωνικής ομάδας που αποτελεί ένα από τα κυριότερα εργαλεία ανάπτυξης και οικονομικής ανάκαμψης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις