Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. και σύμφωνα με το άρθρο 12 του Καταστατικού ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ  Τα μέλη του Συλλόγου στην Τακτική – Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων Α/θμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Γρεβενών,  που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 και ώρα 07:30 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

1.Διοικητικός Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.

2.Οικονομικός Απολογισμός και Έκθεση της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου (ΕΟΕ) για την οικονομική διαχείριση.

3.Καθορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής αρχαιρεσιών για την ανάδειξη:

            -Διοικητικού Συμβουλίου

            -Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου και

            -Αντιπροσώπων  για το Νομ. Τμήμα Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ.

 4.Εκλογή Εφορευτικών Επιτροπών για τους Δήμους Γρεβενών και Δεσκάτης

 Gια την πραγματοποίηση της Γ.Σ. απαιτείται συμμετοχή του 1/2 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών του Συλόγου.


Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, Επαναληπτική Γεν. Συνέλευση θα γίνει την Πέμπτη 14-4-2016 με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, χωρίς νέα πρόσκληση (προϋπόθεση η συμμετοχή του 1/4 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών του Συλλόγου).Αν και πάλι δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία, 2η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα γίνει την Δευτέρα 18-4-2016 και ώρα 13:00 μ.μ.  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς νέα πρόσκληση και με τα ίδια θέματα, μόνο με τους παρόντες.Παρακαλούνται όσοι από τα μέλη του συλλόγου οφείλουν συνδρομές να φροντίσουν για την τακτοποίησή τους προκειμένου να συμμετάσχουν κανονικά στη συνέλευση και τις εκλογές.

           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις