Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Γνωστοποιούμε σε κάθε συνάδελφο που έχει επιχείρηση φαγητού ή διασκέδασης ( Ξενοδοχεία – Καφετέριες – Ταβέρνες – Κέντρα Διασκέδασης – Σουβλατζίδικα – Καφενεία – Μπαρ – Αναψυκτήρια – Σούπερ Μάρκετ – Κρεοπωλεία – Καταψυγμένα ή νωπά προϊόντα και συναφή) ότι διάφοροι φορείς κυρίως από Αθήνα με τηλέφωνα, email  ή fax ρωτούν αν έχει πάρει ο επιχειρηματίας  ή το προσωπικό Πιστοποιητικό  ΕΦΕΤ. Μάλιστα, γίνονται πιεστικοί και έμμεσα τρομοκρατούν τον επιχειρηματία με πρόστιμα κλπ.ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα ποσά που ζητούν είναι πολύ υψηλά.
Εάν δεν υπογράψει ο ενδιαφερόμενος παρουσιολόγιο του ΕΦΕΤ, με καταχωρημένο το όνομά του στον ΕΦΕΤ και να κάνει το σεμινάριο, δεν ισχύει οποιαδήποτε άλλη  βεβαίωση ή πιστοποίηση για τον ΕΦΕΤ.
Μην πληρώνετε συνάδελφοι επ’ ουδενί λόγο ποτέ χρήματα εάν δεν πάρετε την προσωρινή βεβαίωση.
Για κάθε πληροφορία αποταθείτε στον ΕΦΕΤ τηλέφωνο επικοινωνίας : 2106971611


Γνωστοποιούμε επίσης, ότι ο κ. Τσαπατσάρης κατά ομολογία του ΕΦΕΤ είναι από τους πρώτους φορείς στην Ελλάδα, όταν από τις 2 Νοεμβρίου έως στις 7 Νοεμβρίου του 2015, πιστοποιήθηκαν με την εποπτεία του προϊσταμένου του ΕΦΕΤ κ. Μουρελάτου στην Δυτική Μακεδονία 4.500 άτομα, με την πλήρη διοικητική υποστήριξη από τον Πρόεδρο της Ένωσης καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης Δυτικής Μακεδονίας κ. Τσαπατσάρη.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ένωσης  www.enosisdm.gr που είναι από τις πλέον επίκαιρες στην Ελλάδα για τα καταστήματα Εστίασης και Διασκέδασης.


Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6906082152 - 6936496515


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ :             ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ (ΓΡΕΒΕΝΑ)
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :         ΜΠΑΡΤΖΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ)
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:                        ΔΟΓΡΑΜΑΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΚΟΖΑΝΗ)
ΤΑΜΙΑΣ:             Κ. ΒΕΛΙΑΝΗΣ (ΦΛΩΡΙΝΑ)
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :                        ΛΙΩΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ)
ΜΕΛΟΣ :             ΝΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ)
ΜΕΛΟΣ:                               ΠΕΛΚΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ grevena.net

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις