Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΕΛΙΜΕΙΑ –ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ- 220 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Με  απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  στην πόλη μας η πρώτη γιορτή κολύμβησης του αθλητικού συλλόγου Ελιμεία  για τους μικρούς μας φίλους στις 22 Μαΐου. Τέσσερις ομάδες , 220 παιδιά ηλικιών 7-8-9-10-11-12και 13 ετών συμμετείχαν στη φιλική ημερίδα κολύμβησης .
Ο Αθλητικός σύλλογος Ελιμεία  συγχαίρει τους μικρούς μας κολυμβητές για την προσπάθεια και την συμμετοχή στον πρώτο τους αγώνα κολύμβησης. Χαμόγελα χαρούμενα πρόσωπα  πάθος για διάκριση και ανάδειξη του ταλέντου τους παρακολούθησαν στο κολυμβητήριο  ΓΡΕΒΕΝΩΝ επίσημοι προσκεκλημένοι, προπονητές ,γονείς και φίλοι .

Το Δ.Σ του συλλόγου  ΕΛΙΜΕΙΑ ευχαριστεί τον Δήμαρχο Γρεβενών κ.ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ,τον Πρόεδρο του Αθλητικού κέντρου κ ΤΣΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ και τους αντιδημάρχους ΦΑΡΜΑΚΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟ και ΤΡΙΓΩΝΗ ΧΡΗΣΤΟ  που τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή κολύμβησης .
Ο Αθλητικός σύλλογος Γρεβενών ΕΛΙΜΕΙΑ ευχαριστεί τις ομάδες ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ , ΝΗΡΕΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ,  και ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ τους προπονητές , τους εφόρους των συλλόγων ,τους εθελοντές για την συμμετοχή και την  συνεργασία στην γιορτή κολύμβησης του συλλόγου ΕΛΙΜΕΙΑ.
Επίσης το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί τον πολιτιστικό σύλλογο ΑΜΥΓΔΑΛΙΩΝ για τον εξοπλισμό που παρείχε στη διοργάνωση του αγώνα.
Το Δ.Σ του συλλόγου  συγχαίρει επίσης τους  γυμναστές ,προπονητές κολύμβησης της πόλης  μας για το εκπαιδευτικό τους έργο στο χώρο του αθλητισμού.     
   
    ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις