Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΑΝΟΥ

 Το Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών και ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Μουσικών σας προσκαλούν την Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016, στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Γρεβενών και ώρα 12.30 το μεσημέρι, να παρακολουθήσετε τις Πτυχιακές Εξετάσεις Πιάνου του σπουδαστή του Ωδείου Στέλιου Μητσιάνη. Η είσοδος φυσικά είναι ελεύθερη σε όλους.
            Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν ενώπιον εξεταστικής επιτροπής που συγκροτήθηκε με την αριθ.136633/3548/1705/1219/24-06-2016 απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού καθώς και παρουσία εκπροσώπου του Υπουργείου. Οι πτυχιακές εξετάσεις, που για πρώτη φορά είναι ανοιχτές στο κοινό της πόλης μας, αποτελούν σημαντικό εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό γεγονός, καθώς σηματοδοτούν το τέλος του φετινού διδακτικού έτους του Ωδείου αλλά και την αρχή της επαγγελματικής πορείας του σπουδαστή που έχει ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών ενός μουσικού οργάνου. Το πτυχίο αυτό καθ' αυτό είναι η αναγνώριση της αξίας των σπουδαστών και η ανταμοιβή τους για τους κόπους τόσων ετών. Είναι ένα επίτευγμα για το οποίο θα είναι υπερήφανοι μια ζωή.
            Το Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών ιδρύθηκε το 2000 και είναι αναγνωρισμένο από το κράτος (αρ.απ.ΥΠΠΟ/ΚΑΤΕΧΝ/48248/28-9-2000,ΦΕΚ.1257/τ.Β/18.10.2000). Είναι το μόνο Ωδείο στην περιοχή το οποίο καλύπτει όλα τα επίπεδα σπουδών στα κλασικά όργανα και στα ανώτερα θεωρητικά, κατοχυρώνει το επίπεδο του κάθε μαθητή με τις ετήσιες προαγωγικές εξετάσεις και χορηγεί, μετά από την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών και τις απαραίτητες εξετάσεις, Πτυχία αναγνωρισμένα από το κράτος.
          
                                                                                                                               TO   Δ. Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις