Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΛΑΒΔΑΣ ευχαριστηριo

Με η επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η γιορτή, "Δρόμοι Μανιταριού 2016 ", ένα τριήμερο στις 24-25-26/6/2016 στο πανέμορφο Μουσείο Μανιταριών στη Λάβδα Γρεβενών που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο.
Μια γιορτή μανιταρογνωσίας και μανιταροφιλίας. Μια γιορτή που φέρνει τον άνθρωπο σε επαφή με τον μαγικό κόσμο των μανιταριών με την φύση, την ύπαιθρο.

Μια γιορτή που αναδεικνύει τις ομορφιές του τόπου μας, τα πλεονεκτήματα του.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους βοήθησαν:
Τον Καλλιτέχνη Γιάννη Παπατζήκα για την μεγάλη και μοναδική προσφορά του να χαρίσει στο Μουσείο μας δύο υπέροχα ξύλινα γλυπτά από ρόμπολο που θα κοσμούν τον αύλειο αλλά και εσωτερικό χώρο του.
Την Αντιπεριφέρεια Γρεβενών, το Δήμο Γρεβενών και την εταιρεία τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας.
Τους Μανιταρόφιλους Ελλάδος και τους Μανιαταρόφιλους Δυτικής Μακεδονίας. Τον Γιώργο τον Κωνσταντινίδη για το σεμινάριο μανιταρογνωσίας, τις μουσικές του αλλά και για την ανεκτίμητη  προσφορά του στο μουσείο μας.
Το ΚΠΕ Γρεβενών για το σεμινάριο ΄΄Γνωριμία με τον Όρλιακα΄΄.
Το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου.
Τον Τόλη Διανέλλο για την πεζοπορία και την γνωριμία με τα φαρμακευτικά φυτά της Πίνδου και τον Γιάννη Τζατζάνη.
Την Δέσποινα Κλεισιάρη και τον Πάνο Διαμαντόπουλο.
Τους υπέροχους μάγειρες που μαγείρεψαν και μας χάρισαν υπέροχες γεύσεις στην πλατεία του χωριού κάτω από τον μοναδικό πλάτανο, την Δήμητρα Βέργου, τον Θόδωρο Καραγιάννη με τις ΄΄ΑΥΛΑΙΣ΄΄, Φώτη Παρασκευαιδη ΄΄ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ΄΄ και Ανδρέα Σλιάρα ΄΄ ΗΔΥΓΕΥΣΤΟΝ΄΄ .
Το συγκρότημα ΄΄Manitarock΄΄ ,το Στέργιο Κάλτσιο με τη μπάντα του για τη μουσική που μας χάρισαν, καθώς επίσης και τον Λάμπρο Τσιοτίκα με την ορχήστρα του.
Τον Χρήστο Πλεσιώτη για το κυνήγι τρούφας.
τους εθελοντές: Νίκο Γκονέλα, Γαλάτεια Τσιοπλή, Κώστα Τόλη, Θοδωρή Τσίτσα, Μαίρη Κατσαντώνη ,την Λουίζα, την Ματίνα και όλους τους μικρούς φίλους που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.
Τον Γιάννη Γιάτσιο για την μεταφορά των γλυπτών.
Το Μέγα Χορηγό ΄΄ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΗΣ ΒΟΙΟΥ΄΄και προσωπικά τον Κο Παπαιορδανίδη Γιάννη.
Τους χορηγούς : Καραγιάννη Γιώργο ΄΄ Μανιτάρια Γρεβενών, ΄΄Μανιτάρια ΚΕΧΑΓΙΑΣ Α.Ε.΄΄ Τσακίρη Δημήτρη, Πασσιά Γιώργο, Αχιλλέα Γώγο , Χρήστο Τσαρσιώτη “Mountain Pindos’’, ΄΄ ALFA Δημιουργίες Ζύμης΄΄, Δαδαλή Βαγγέλη ΄΄DISCOVERIES OYTDOOR WORLD΄΄, Χρήστο Τσιαρσιώτη ΄΄Τυπογραφείο΄΄, Μάρμαρα ΄΄ΑΦΟΙ Ζαρκάδα΄΄, εστιατόριο΄΄ Καραθάνος΄΄,κρεοπωλείο ΄΄ΤΟ ΕΛΑΦΙ΄΄,  Βλάχο Βάιος΄΄VODAFONE΄΄,AVIN ΄΄ΖΑΜΑΝΑΚΟΣ΄΄ , ΤΟ ωδειο ΄΄ΛΙΚΝΟ΄΄, ζαχαροπλαστειο ΄΄ ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ΄΄, σουπερ μαρκετ ΄΄ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ΄΄, καφετέρια ΄΄ΜΧΟΣ΄΄,΄΄FUIT art cafe΄΄, ΄΄ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΤΖΗΚΑΣ,΄΄ZOOM SERIE΄΄, αρτοποιείο Λόλας Ανδρέας.
Τέλος, ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ όσους μας τίμησαν και με την παρουσία τους και την καλή τους διάθεση έγιναν συνδημιουργοί στην πραγμάτωση αυτής της τόσο επιτυχημένης γιορτής μας.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΒΔΑΝΙΩΤΩΝ ΄΄Η ΛΑΒΔΑ΄΄

ΤΟ Δ.Σ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις