Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΗ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΕΔΡΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΚΗΣ:
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
    Μας εκπλήσσουν δυσάρεστα οι πληροφορίες ότι η ΔΕΗ πρόκειται να σταματήσει τη χρηματοδότηση των επωνύμων εδρών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Επί των ημερών μας ως Περιφερειακή Αρχή συμβάλαμε καθοριστικά στη δημιουργία αυτών των πιλοτικών και πρωτοποριακών εδρών με συστηματικό προγραμματισμό, κόπους και στόχευση για το αύριο και την αειφορία της Περιφέρειάς μας.


    Καλούμε τη ΔΕΗ να αναθεωρήσει την απόφασή της και να συνεχίσει τη χρηματοδότηση τους, όχι μόνο στα πλαίσια της κοινωνικής της πολιτικής, αλλά κυρίως ως κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού στήριξης του Πανεπιστημίου μας στα πρώτα του βήματα ως αυτοτελούς και αυτοδιοίκητου.

    Καλούμε επίσης την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και να ασκήσει όλη της την επιρροή προς αυτή την κατεύθυνση, χάριν μιας εθνικά χρήσιμης στρατηγικής στη γεωπολιτικά κρίσιμη και για την ίδια τη ΔΕΗ Περιφέρειά μας.

    Με αίσθημα ευθύνης, αν παρ’ ελπίδα οι προσπάθειες αυτές δεν τελεσφορήσουν, ως παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης δεσμευόμαστε να εισηγηθούμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας τη χρηματοδότηση τους με πόρους του λιγνιτικού τέλους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις