Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΤΣΜΕΔΕ: Επιστροφή προσαύξησης σε μισθωτούς μηχανικούς

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΤΣΜΕΔΕ σχετικά με την επιστροφή ειδικής προσαύξησης σε μισθωτούς μηχανικούς ασφαλισμένους του ταμείου.
Με την απόφαση του ΤΣΜΕΔΕ αποφασίστηκε ότι για την διευθέτηση της επιστροφής της ειδικής προσαύξησης και της πρόσθετης ειδικής προσαύξησης για το διάστημα από 01/01/2016 έως και σήμερα θα πρέπει να γίνει συμψηφισμός της εισφοράς από τους εργοδότες τους.

Οδηγίες
ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ
Με την απόφαση 1540/18-07-2016 της Δ.Ε. του ΤΣΜΕΔΕ αποφασίστηκε για την διευθέτηση της επιστροφής της ειδικής προσαύξησης και της πρόσθετης ειδικής προσαύξησης για το διάστημα από 01/01/2016 έως και σήμερα να γίνει συμψηφισμός της εισφοράς από την υπηρεσία τους.
Οδηγίες συμψηφισμού
ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ ΕΑΠ
Θα πρέπει να δημιουργηθεί μία συμψηφιστική εγγραφή ανά περίοδο, με διάστημα από έως τις αντίστοιχες ημερομηνίες και ποσόν, το ποσό της ειδικής προσαύξησης + το ποσό της πρόσθετης ειδικής προσαύξησης, της συγκεκριμένης περιόδου με κωδικό της κυρίας σύνταξης (ΚΣ) (κωδ. ΕΑΠ 4033500).
ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ ΕΤΕ
Θα πρέπει να δημιουργηθεί μία συμψηφιστική εγγραφή (είδος αποδοχών 07) ανά περίοδο με διάστημα από έως τις αντίστοιχες ημερομηνίες της συγκεκριμένης περιόδου και τύπος εγγραφής 07. ο άθροισμα των ποσών των συμψηφιστικών εγγραφών δεν μπορεί να υπερβαίνει ή να ισούται με το τελικό ποσόν πληρωμής του αρχείου.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αθανάσιος Αν.Ζέρβας
Διπλωματούχος Τηλεπικοινωνιακός Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ Α.Π.Θεσσαλονίκης
M.Sc. Εφαρμοσμένη Πληροφορική - Συστήματα Η/Υ Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Γενικός Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας(Τ.Ε.Ε.) Π.Ε.Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις