Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Μειωμένο Τιμολόγιο Ρεύματος. ‘Eνα πάγιο αίτημα των επαγγελματιών των Γρεβενών.

Η  ψήφιση της τροπολογίας για το Ειδικό Μειωμένο Τιμολόγιο Ρεύματος για τη Δυτική Μακεδονία θα δώσει μεγάλη οικονομική ανακούφιση στα νοικοκυριά της περιοχής μας.
Την απόφαση αυτή αλλά και την προσωπική προσπάθεια του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ Θεόδωρου Καρυπίδη προς την κατεύθυνση αυτή,  ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, περιμένουμε όμως και την άμεση  ψήφιση της τροπολογίας που αφορά και τους επαγγελματίες της Δυτικής Μακεδονίας και φυσικά των Γρεβενών.

Στις δύσκολες ημέρες που περνάει και ο κλάδος μας, βλέπουμε καθημερινά να κλείνουν επιχειρήσεις αλλά και συναδέλφους να μην μπορούν πλέον να ανταπεξέλθουν στα πάγια έξοδά τους, μεταξύ αυτών και του ρεύματος, η  ψήφιση της τροπολογίας σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι επιβεβλημένη.
Είναι ένα πάγιο αίτημα  των επαγγελματιών των Γρεβενών. Αίτημα το οποίο κοινοποιήσαμε  από  τον Οκτώβριο του 2013 με  επιστολή,   την οποία υπογράφει ο σημερινός πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κων/νος Δημάδης,  προς τον τότε Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Χατζηδάκη Κωνσταντίνο και ζητούσαμε την  έκπτωση στην τιμή του ρεύματος για τις   επιχειρήσεις του Νομού μας και την οποία σας επισυνάπτουμε προς ενημέρωση όλων.
Ευχόμαστε να γίνει πραγματικότητα το αίτημά μας ώστε να βοηθηθούμε όλοι μας οικονομικά.
Δ.Σ
Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις