Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΑΣΤΡΟΓΙΟΡΤΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Αγαπητοί κύριοι,
Ο σύλλογος φίλων του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα Γρεβενών, στο πλαίσιο της προσπάθειας υποστήριξης υλοποίησής του αποφάσισε το μεθεπόμενο Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 να διοργανώσει την πρώτη του εκδήλωση, που θα είναι η «Αστρογιορτή».

Η «Αστρογιορτή», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο των Μανιταριών στις 9:30 το βράδυ, θα περιλαμβάνει, εκτός από τις αστροπαρατηρήσεις, με τηλεσκόπια των φίλων του συλλόγου και μελών, όχι μόνο από τον Αστρονομικό Σύλλογο Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και από άλλους συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας και παρουσίαση για πρώτη φορά στη χώρα μας, από τον εμπνευστή του συλλόγου και του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα, αστροφυσικού Θανάση Οικονόμου,   του κοινού προγράμματος της NASA και της Διαστημικής Υπηρεσίας της Μόσχας για την Αφροδίτη.
Από την «Αστρογιορτή» αυτή δε θα θέλαμε να εξαιρέσουμε κανένα και προπαντός τα Μέσα Ενημέρωσης της περιοχής, από τα οποία ζητάμε να είναι όλα συνεργάτες στην προσπάθεια, όχι μόνο αυτή, αλλά και σε κάθε άλλη που θα γίνει στη συνέχεις.
Η απόφαση της προσωρινής διοίκησης είναι να απευθυνθούμε σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης της Δυτικής Μακεδονίας και να ζητήσουμε να είναι χορηγοί προβολής αυτής της «Αστρογιορτής».
Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας μέχρι την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 και αν αυτή είναι θετική να μας αποστείλετε ένα banner του Μέσου σας, έτσι ώστε αυτό να το συμπεριλάβουμε, τόσο στις αφίσες όσο και στη σχετική διαφήμιση που θα εμφανίζεται στην γιγαντοοθόνη, που θα υπάρχει στο χώρο της εκδήλωσης.
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τη συνεργασία μας αυτή.
Σας αποστέλλουμε και το σχετικό πρώτο Δελτίο Τύπου για την «Αστρογιορτή»
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Φιλικά,
Σύλλογος φίλων του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα Γρεβενών


Δελτίο Τύπου
«Αστρογιορτή» από το σύλλογο φίλων του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα Γρεβενών
Ο σύλλογος φίλων του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα Γρεβενών,   διοργανώνει το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 «Αστρογιορτή», στο πλαίσιο της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει για την υποστήριξη της υλοποίησής του.
Η «Αστρογιορτή», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο των Μανιταριών στις 9:30 το βράδυ, θα περιλαμβάνει:
- Παρουσίαση μέσω skype, για πρώτη φορά στη χώρα μας, του κοινού προγράμματος της NASA και της Διαστημικής Υπηρεσίας της Μόσχας για την Αφροδίτη από τον εμπνευστή του και του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα και μέλους του συλλόγου, αστροφυσικού, συνεργάτη της NASA και καθηγητή του Πανεπιστημίου του Σικάγου, Θανάση Οικονόμου.
-  Αστροπαρατηρήσεις, με τηλεσκόπια φίλων του συλλόγου και μελών του Αστρονομικού Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας, άλλά και άλλων συλλόγων της Βόρειας Ελλάδας.
- Παρουσίαση μέσω γιγαντοοθόνης των σχεδίων του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα Γρεβενών, αλλά και δράσεων με αστροπαρατηρήσεις του Αστρονομικού Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας