Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΜΠΓΙΑΛΑ


Ως οικοδεσπότες της προχθεσινής πανθομολογούμενα επιτυχημένης για μια ακόμη φορά χοροεσπερίδας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών και λόγω του αναιτιολόγητου θορύβου που προκλήθηκε από ανθρώπους που δεν ήταν καν εκεί,  οφείλουμε να τοποθετηθούμε και να υπερασπιστούμε τόσο τους επισήμους προσκεκλημένους μας όσο και την ίδια την αλήθεια καθώς γινόμαστε αποδέκτες τηλεφωνημάτων απο κόσμο αλλά και διάφορα Μ.Μ.Ε. για τα ακριβή περιστατικά.
Δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δήθεν έντονες αποδοκιμασίες κατά του Βουλευτή Γρεβενών κ. Χρήστου Μπγιάλα, εκνευρισμό και άρον άρον  αποχώρηση του από την αίθουσα, είναι πέρα για πέρα αναληθή.
Κάποιες σποραδικές και μεμονωμένες φωνές ανθρώπων κρυμμένων στην πολυκοσμία ενός κατάμεστου από 800 άτομα χώρου , προφανώς δεν συνιστούν ούτε έντονη αποδοκιμασία, ούτε προκάλεσαν κανένα εκνευρισμό και καμία φυγή κανενός.
Ίσα ίσα διασκεδάσαμε όλοι μαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όπως ήταν και ο σκοπός της βραδιάς.
Είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε την απόλυτη διαφωνία μας με τέτοιου είδους ενέργειες, αφενός μεν γιατί η συγκεκριμένη μέρα ήταν μέρα διασκέδασης και όχι πολιτική συγκέντρωση και αφετέρου δε επειδή ο βουλευτής και γενικά ο κάθε αιρετός όποια θέση και αν κατέχει, ανεξαρτήτου κόμματος και πολιτικού χώρου , αποτελεί θεσμό του πολιτεύματος που πρέπει να γίνεται σεβαστός στα πλαίσια λειτουργίας της υγιούς Δημοκρατίας που υπηρετούμε ποσό μάλλον όταν παρευρίσκεται σε χώρο που κλήθηκε επίσημα.
Οι όποιες διαφωνίες επί πολιτικών αποφάσεων εκφράζονται στην κάλπη.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αμαυρώνουν την πιο πετυχημένη εκδήλωση συνδικαλιστικού φορέα της  περιοχή μας, δεν μπορούν να διαρρήξουν την άριστη σχέση που έχουμε αναπτύξει διαχρονικά με τους συμπολίτες μας και αυτούς που στηρίζουν τα δίκαια αιτήματά μας, ούτε μπορούμε να επιτρέψουμε  να μεταμορφωθεί η κοινωνία μας σε ρωμαϊκή αρένα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΓρηγόριος ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ηλίας ΓΡΑΒΑΛΟΣ
SHMA
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ : 05/95
ΕΔΡΑ :  ΓΡΕΒΕΝΑ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ  4 – ΤΚ 511 00
ΤΗΛ. & FAX: 2462085447
Email : eayngrev@yahoo.gr
Τηλ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ : 6934 511 511
Τηλ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ : 6948805454
shma-poasy


Γρεβενά  04 Φεβρουαρίου 2019
Αριθμ. Πρωτ. : 701/5/3-ικ΄

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις