Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

πρόβλημα θολότητας στο νερό

Η Δ.Ε.Υ.Α.Γ. ανακοινώνει ότι μετά από τις έντονες βροχοπτώσεις που επικράτησαν από το βράδυ της Τετάρτης 5 Αυγούστου μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης 6 Αυγούστου 2020 παρουσιάστηκε πρόβλημα θολότητας στο νερό του Β΄ κλάδου ύδρευσης. 

Τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών προχώρησαν άμεσα και συνεχίζουν τις ενέργειες καθαρισμού και απολύμανσης του δικτύου, επίσης πάρθηκαν δείγματα από διάφορα σημεία του δικτύου για μικροβιολογικές αναλύσεις. Από την επιχείρηση μας συστήνεται στους κατοίκους των οικισμών που υδροδοτούνται από τον Β΄ Κλάδο ύδρευσης για τις επόμενες δύο ημέρες, αν παρατηρούν προβλήματα στη διαύγεια του νερού του δικτύου τους να προβούν στις κατωτέρω ενέργειες.

Να αφήσουν τις βρύσες του εσωτερικού δικτύου των ακινήτων τους να τρέξουν για λίγη ώρα μέχρι να αποκατασταθεί η διαύγεια του νερού του δικτύου.

Αν το νερό παραμένει θολό και δεν έχουν εναλλακτική λύση να το βράζουν καλά πριν το χρησιμοποιήσουν για μαγείρεμα. 

Να μην το χρησιμοποιούν για πόση αν και για όσο χρονικό διάστημα είναι θολό.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Εκ της ΔΕΥΑΓ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις