Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για τους 17 Βιώσιμους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών

Η


Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για τους 17 Βιώσιμους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών, Global Week to #Act4SDGs, καλεί για δράση όλους –ηγέτες, πολίτες, οργανώσεις και θεσμούς- να θέσουν τους Παγκόσμιους Στόχους, στο επίκεντρο των σχεδίων τους. Ειδικότερα, φέτος, λόγω της απειλής της παγκόσμιας πανδημίας, η διεθνής κοινότητα, έχει έναν ακόμα κοινό στόχο, την νίκη επί του COVID-19 που μας αγγίζει όλους και αφορά την υγεία μας, τις συνθήκες διαβίωσής μας, την ίδια την ελευθερία μας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία in action for a better world «Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο» η οποία θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 26 Σεπτεμβρίου. Η πρωτοβουλία αυτή συνιστά μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την προώθηση των 17 Παγκόσμιών Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης στην ελληνική κοινωνία επιδιώκοντας την ενεργό συμμετοχή των Υπεύθυνων Οργανισμών -Επιχειρήσεων - Συλλόγων και των Ενεργών Πολιτών στην υιοθέτηση υπευθύνων πρακτικών που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής των κοινωνιών του τόπου μας.

Με τη βεβαιότητα ότι η πρωτοβουλία in action συνάδει τόσο με τους εθνικούς, τοπικούς και προσωπικούς στόχους του καθένα μας, ως Υπεύθυνοι Οργανισμοί & Ενεργοί Πολίτες, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους φορείς και ενεργούς πολίτες να συμμετέχουν σε εθελοντικές δράσεις μέσω εθελοντικής αιμοδοσίας, χορηγιών,  εθελοντικών καθαρισμών περιβάλλοντος καθώς και την συμπλήρωση και διανομή διαδικτυακού υλικού γνωστοποίησης των 17 Παγκόσμιων Βιώσιμων Στόχων με έμφαση στις Βιώσιμες Πόλεις και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ grevena.net

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις