Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Αστυνομικές απαγορεύσεις μέσα στις γιορτές

 


Αστυνομικές απαγορεύσεις μέσα στις γιορτές με στόχο την ολοκλήρωση των αδειοδοτήσεων για τα πνευματικά δικαιώματα στη χρήση μουσικής κινείται δυναμικά την εορταστική περίοδο η Ένωση Δικαιούχων ΕΔΕΜ.

Μετά την επικύρωση της νομιμότητας της άδειάς της από το Συμβούλιο της Επικρατείας, που είχε προκαλέσει καθυστερήσεις στις πληρωμές των οφειλετών χρηστών , ο Οργανισμός προχωράει ολοταχώς με διαδικασίες express και με όλα τα νόμιμα μέσα στην είσπραξη των δικαιωμάτων για τη χρήση ρεπερτορίου του.

Η ΕΔΕΜ έχει ενεργοποιήσει εδώ και κάποιες μέρες ένα μπαράζ από αστυνομικές απαγορεύσεις σε καταστήματα, χώρους διασκέδασης και χώρους που πραγματοποιούν εκδηλώσεις ενώ δεν έχουν λάβει την απαραίτητη άδεια δημιουργώντας ανησυχία σε καταστηματάρχες και διοργανωτές για επικείμενες ακυρώσεις εκδηλώσεων μέσα στις γιορτές λόγω της μη αδειοδότησης.

Ο Οργανισμός έχει δηλώσει ότι είναι ανοιχτός σε συζητήσεις με τα Επιμελητήρια και  Σωματεία της εστίασης για την εφαρμογή ειδικών τιμών σε όσους επλήγησαν από την πανδημία, ωστόσο δε φαίνεται να είναι ανεκτικός σε κακοπληρωτές και καταστηματάρχες που αρνούνται να πράξουν τα νόμιμα

Άλεξ Κούρτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ grevena.net

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις