Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

1ος Θεματικός Κύκλος Ομιλιών, με τίτλο " Έλληνες της Διασποράς στον Τομέα του Πολιτισμού, του Περιβάλλοντος και της Διπλωματίας" από το Δίκτυο Πανεπιστημιακών Θεσμοθετημένων Εργαστηρίων Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και τον Ενιαίο Σύλλογο Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

 


Το Δίκτυο  Πανεπιστημιακών Θεσμοθετημένων Εργαστηρίων Πολιτισμού και Περιβάλλοντος (ΔΙ.ΠΑ.Θ.Ε.Π.Π.) και ο Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  (Ε.Σ.Δ.Ε.Π. - Π.Δ.Μ.) σας καλούν  στον 1ο  Θεματικό Κύκλο Ομιλιών με τίτλο:

" Έλληνες της Διασποράς στον Τομέα του Πολιτισμού, του Περιβάλλοντος και της Διπλωματίας " που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά  στη διεύθυνση: http://zoom.us/my/uowm.mph1 την Παρασκευή  28/1/2022 και ώρα 5 μ.μ. έως 7 μ.μ.

Όλοι οι Θεματικοί  Κύκλοι Ομιλιών τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και του Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας   κ. Ιωάννη Χρυσουλάκη

Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Κοίλα Κοζάνης

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

24610 56212, 24610 56226

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις