Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Όλα έτοιμα για το 1ο Συνέδριο για την ηλεκτροκίνηση και την ενέργεια από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Με τους καλύτερους οιωνούς  μπαίνουμε στην τελική ευθεία και όλα είναι έτοιμα πλέον για το 1ο Συνέδριο για την Ηλεκτροκίνηση και την Ενέργεια GREEN MOBILITY CONFERENCE 2022, από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, το πρωί της Πέμπτης 9 Ιουνίου 2022, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Μεγάλο Αμφιθέατρο) στα Κοίλα Κοζάνης.

Το σημαντικό αυτό Συνέδριο αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για πλήθος κόσμου μιας και το πλούσιο πρόγραμμα του σε επίπεδο κορυφαίων ομιλητών αλλά και σε περιεχόμενο δράσεων και εκδηλώσεων, ήδη αποτέλεσε αφορμή για επισκεψιμότητα πέραν των προσδοκιών.

Η διενέργεια του GREEN MOBILITY CONFERENCE 2022 αποτελεί πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με σκοπό να ενημερώσει, να εμπλουτίσει τις γνώσεις και να εξοικειώσει τους πολίτες, με τις νέες πρακτικές των ΑΠΕ και της ηλεκτροκίνησης. Με την πρωτοβουλία του αυτή, το Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας πρωτοπορεί αλλά και αποδεικνύει έμπρακτα τον υψηλό βαθμό ενεργοποίησής του προς την κατεύθυνση της ενημέρωσης, αναδεικνύοντας τους νέους πρωταγωνιστές, το νέο περιβάλλον, τις νέες αγορές,  στην εποχή της μεταλιγνιτικής εποχής, της ενεργειακής μετάβασης και της ηλεκτροκίνησης!

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες: https:// www.greenmobility-uowm.gr

Το Συνέδριο θα μεταδοθεί και διαδικτυακά από: https:// www.greenmobility-uowm.gr & τη σελίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο Facebook.

Η είσοδος  για το κοινό  θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Διατίθεται ελεύθερο PARKING για τους επισκέπτες.ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ:  MediaCast Conferences & Events // Ελ. Βενιζέλου 5 (5ος όροφος) // Τηλ.: 2461049912 // Κιν. 6977076637 // Κιν. 6936727569

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις