Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Πρώτη Δύναμη η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών στις εκλογές του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Γρεβενών

 Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών αναδείχτηκε  πρώτη δύναμη στις εκλογές του συλλόγου μας με 85 ψήφους,  για πρώτη φορά από την ίδρυση του Συλλόγου, εκλέγοντας 3 έδρες στο ΔΣ, 1 αντιπρόσωπο στο συνέδριο της ΔΟΕ, 4 αντιπροσώπους στο Νομαρχιακό Τμήμα Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ.

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους, τους φίλους και τους υποψηφίους της Αγωνιστικής Συσπείρωσης που συνέβαλλαν σε αυτό το πολύ θετικό, για τον κλάδο και τους αγώνες του, αποτέλεσμα. 

Όπως τόσα χρόνια με τη συμμετοχή μας στο ΔΣ , κάναμε ό,τι μπορούσαμε για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της δράσης του  Συλλόγου, έτσι και τώρα από τη θέση της πλειοψηφίας , θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, τιμώντας και την εμπιστοσύνη των συναδέλφων,  για τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση στο σωματείο, για τη μαζικοποίηση των συλλογικών διαδικασιών, για να γίνουμε και πάλι μια γροθιά μπροστά στις μάχες που έρχονται και στους μεγάλους αγώνες που πρέπει να αναπτυχθούν.

Έχουμε ανάγκη από σωματεία που θα είναι αποκούμπι για τον κάθε συνάδελφο και όχι σωματεία-χειροκροτητές της εκάστοτε Κυβέρνησης και Διοίκησης.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά, ακόμα πιο δυναμικά ενάντια στην εντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης , της ΕΕ , οργανώνουμε  την πάλη μας για την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων, των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών μας , την απόκρουση της αντιλαϊκής πολιτικής που  τσακίζει σήμερα κάθε πτυχή της ζωής, της δουλειάς, της καθημερινότητάς μας. 

Γρεβενά , 9 Ιουνίου 2022 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας