Τρίτη 2 Μαΐου 2023

O Υποψήφιος Βουλευτής Γιάννης Στούπας δίπλα στους Κτηνοτρόφους των Γρεβενών


Σε σταβλικές εγκαταστάσεις των Γρεβενών βρέθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιωάννης Στούπας, βλέποντας από κοντά και επί τόπου τα προβλήματα των παραγωγών μας. Το δυσβάσταχτο κόστος παραγωγής, οι καθυστερούμενες κρατικές αποζημιώσεις και η ανάγκη περαιτέρω έργων υποδομής αποτελούν μόνο μερικά από τα φλέγοντα θέματα του κλάδου, όπως ανέφεραν στον Γιάννη Στούπα οι Γιάννης Ψευτογκάς από την Ανθρακιά και Χρήστος Βουβουσιώτης από το Πρόσβορο.

«H υιοθέτηση και εφαρμογή μέτρων ανακούφισης που θα στοχεύουν στη στήριξη των γεωργοκτηνοτρόφων μας και τα οποία θα περιλαμβάνουν μείωση του κόστους παραγωγής, κατώτερες εγγυημένες τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής, άμεσες και δίκαιες αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ, έργα υποδομής, προστασία της αγροτικής γης από τους πλειστηριασμούς, ακατάσχετο αποζημιώσεων και επιδοτήσεων και επιτάχυνση της διαδικασίας απονομής των συντάξεων στους ασφαλισμένους του ΟΓΑ, είναι πλέον κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη», υπογράμμισε από την πλευρά του ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Γρεβενών με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιωάννης Στούπας, συνεχίζοντας τις επαφές του με τον αγροτικό μας κόσμο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ grevena.net

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις