Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


Συνδημότισσες και συνδημότες,

Φίλες και φίλοι, 

Στα δύσκολα και απαιτητικά χρόνια που πέρασαν για όλους μας, μου δόθηκε από εσάς η μεγάλη τιμή και συνάμα η ευθύνη, να σας υπηρετήσω μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και από τη θέση του Αντιδημάρχου.

Στη διαδρομή αυτή, με συνοδοιπόρους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς κάθε παράταξης, οι οποίοι πραγματικά ενδιαφέρθηκαν με ανιδιοτέλεια για αυτόν τον τόπο, κάναμε ότι χρειαζόταν για να σταθεί όρθιος σε συνθήκες πρωτοφανούς κρίσης για τα σύγχρονα δεδομένα της χώρας.

Πρόταγμα μας, το ήθος και το ύφος, η διαφάνεια στη διοίκηση, η προσωπική επαφή με τον απλό δημότη, η λογοδοσία, η καθημερινότητα των χωριών και της πόλης.

 Προτεραιότητα μας η οργάνωση, η κατασκευή και συντήρηση βασικών υποδομών, η παιδεία, ο αθλητισμός και ο πολιτισμός, η συνεργασία, η κατανόηση και πάνω από όλα η συνεννόηση.

Ένας διαρκής αγώνας που παρά τις μεγάλες δυσκολίες, την έλλειψη προσωπικού, μέσων και πόρων, τις όποιες αστοχίες, ακόμη και τα τυχόν ακούσια λάθη, κερδήθηκε.

Πλέον με γνώση, εμπειρία και αστείρευτη όρεξη, μπορούμε και θέλουμε να ατενίζουμε σε ένα ακόμη καλύτερο αύριο για το Δήμο μας.

Τα Γρεβενά είναι ο τόπος που ζούμε και αγαπάμε. 

Είναι ο τόπος που μεγαλώνουμε τις οικογένειες μας, που δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά, που χτίζουμε τα όνειρα μας, που δίνουμε ο καθένας και η καθεμία τις μικρές ή μεγάλες μάχες για ένα καλύτερο αύριο, για το μέλλον το δικό μας, για το μέλλον των παιδιών μας.

Τα Γρεβενά είναι η ζωντανή πρόκληση του να αποδεικνύεις ότι υπάρχει η άλλη Ελλάδα, που μπορεί να σταθεί όρθια, να παράγει, να δημιουργεί, να γλεντά, να χαμογελά, να κρατάει τους νέους στον τόπο τους και να δημιουργεί και να προσφέρει τις συνθήκες για να επιστρέψουν πίσω όσοι αναγκάστηκαν να φύγουν.

Ο πρωτογενής τομέας με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, η  μεταποίηση, ο αστείρευτος φυσικός πλούτος, το πολιτιστικό απόθεμα, η  πολυετής ιστορία, η  τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο ορεινός και θρησκευτικός τουρισμός, η δασική παραγωγή, οι βασικοί οδικοί άξονες και πολλά ακόμη, αποτελούν τα στοιχεία ενός  παζλ που πρέπει να ενωθούμε για να το συνθέσουμε.

Είναι κομμάτια της ζωής μας, τα οποία, αν ενώσουμε, θα οδηγήσουν στο ζητούμενο για όλους  αποτέλεσμα.

Και αυτό δεν είναι άλλο από την ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, την βιώσιμη ανάπτυξη, την ευημερία, την περαιτέρω βελτίωση της καθημερινότητας μας.

Η συμπόρευση μιας ομάδας ανθρώπων που βρίσκονται ανάμεσά σας και έχει την ικανότητα, τη δυνατότητα, τη θέληση, το σχέδιο και το όραμα  να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας, μου δίνει την ευκαιρία να ζητήσω τη στήριξη σας για τη διεκδίκηση του Δήμου Γρεβενών ώστε να υλοποιήσουμε, όσα χρειάζονται για ένα καλύτερο αύριο.

Χωρίς μεγάλα λόγια και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, αλλά με πολύ δουλειά, επιμονή, υπομονή, μεθοδικότητα, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα, όπως έχουμε ήδη αποδείξει. 

Σε αυτή την αδέσμευτη από κόμματα, ιδεολογίες και ταμπέλες ξεκάθαρη αυτοδιοικητική προσπάθεια, καλούμε να συμμετέχει ενεργά κάθε πολίτης των Γρεβενών είτε με την απλή του στήριξη, είτε πλαισιώνοντας το ψηφοδέλτιο μας συνδράμοντας με ακόμη περισσότερες ιδέες και προτάσεις για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Για έναν Δήμο με επίκεντρο τον άνθρωπο.

ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΒΈΒΑΙΟΙ ΠΩΣ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΠΟΡΟΎΜΕ

ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΜΕ.

Με βαθύτατη εκτίμηση,

Χρήστος Τριγώνης

Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών

trigonischr@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας