Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Χρήστος Μπλάντος: "“Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών, Χρήστου Τριγώνη, ...

 


Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ με Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Σχολική Φυσική Αγωγή στο ΔΠΜΣ Ανθρώπινη απόδοση και υγεία, ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ. Κάτοχος διπλώματος UEFA B και UEFA C, αναπτυξιακών ηλικιών. 

Λειτουργεί με επιτυχία στα Γρεβενά το δικό του γυμναστήριο “ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ” ενώ έχει εκπαιδευθεί και σε σεμινάρια fitness. 

Είναι προπονητής και γυμναστής σε Αθλητικούς Συλλόγους και Κοινωνικές Δομές στα Γρεβενά.

“Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών, Χρήστου Τριγώνη, να συμμετέχω  ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Γρεβενών  με τον συνδυασμό  «ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ»   στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, για να έχουν την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση των απόψεων και των συμφερόντων τους οι συνδημότες μου που νοιάζονται για τον άθληση και τις αθλητικές δραστηριότητες, που αγωνίζονται για μια υγιή πόλη για όλους κι επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στα Γρεβενά.

Είμαι πρόθυμος να προσφέρω στον τόπο μου συμβάλλοντας με τις γνώσεις και την ενέργειά μου στον αθλητισμό και συνεργαζόμενος με ανθρώπους με όραμα και ικανότητες για το αύριο, να πάμε τα #Γρεβενά_Δυνατά_Μπροστά!”

Χρήστος Μπλάντος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Χρήστος Μπλάντος ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ _ Γυμναστήριο Θωμά Λαδά 12, Γρεβενά |Τ 24620 84643 Κιν. 6985789803    chrismplantos@gmail.com @xristosmplantos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας