Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ... του Γ. Νούτσου

Η ΝΔ προχωρά, επιθυμώντας να τα αλλάξει όλα… Εχω την απόλυτη αίσθηση και βεβαιότητα, πως αυτό το στόχο, μόνο ο Απόστολος Τζιτζικώστας, έχει τα αντικειμενικά χαρακτηριστικά, που απαιτούνται, για να τα καταφέρει. Κι εξηγούμαι…

Είναι μεθοδικός. Είναι έμπειρος. Είναι τολμηρός. Είναι νέος. Είναι καθαρός.
Είναι ο άνθρωπος της εποχής που ανατέλλει. Μιας εποχής, που δεν ανέχεται περίεργες διαδρομές, λερωμένα χέρια, διαψευσμένες ελπίδες, ψεύτικα λόγια, ενυπόγραφη συμμετοχή στο χαλεπό μας σήμερα.
Βλέπει με τα μάτια των νέων, μιλά τη γλώσσα τους, κατανοεί τη δική τους, αποκωδικοποιεί τις ανάγκες τους, κινείται με άνεση ανάμεσά τους, μπορεί κι εκφράζει τον επαναστατημένο ψυχισμό τους.
Στην ηλικία των 37 ετών, τολμά και βγαίνει μπροστά ! Κάποιοι αυτό το χαρακτηρίζουν μωροφιλοδοξία ! Εγώ το λέω τόλμη και διορατικότητα..! Κι αυτό από μόνο του αναδεικνύει ένα άλλο μεγάλο του προσόν… Τον ηγετικό προσανατολισμό του ψυχισμού του.
Ο Τζιτζικώστας, «το έχει» ! Την ευκαιρία του αναζητά, για να το αναδείξει… Κι όταν ένας «ηγέτης» γεννιέται,  είναι βέβαιο πως μια καινούργια ιστορία αρχίζει να γράφεται για τη χώρα και την Κοινωνία, που τολμάνε και πάλι να ελπίζουν !
Γιώργος Νούτσος
Πρ. Δήμαρχος Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας