Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

24η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών

θα   γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Αυτοτελές Τμήμα Μαθητικής Εστίας
Θέμα     1ο
Ορισμός Επιτροπής Παρακολούθησης της Μαθητικής Εστίας για το Σχολικό έτος 2019 - 2020

Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών
Θέμα     2ο
Επανακαθορισμός μελών Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της προγραμματικής Σύμβασης ΣΧΟΟΑΠ μεταξύ Πρώην Κοινότητας Σμίξης και Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. (ΑΝ.ΚΟ.)


Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών 
Θέμα     3ο
Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 44.000,00€ από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για την καταβολή της εκλογικής αποζημίωσης των υπαλλήλων του Δήμου και έγκριση του 28ου σχεδίου αναμόρφωσης του  προϋπολογισμού έτους 2019 του Δήμου Γρεβενών, όπως συντάχθηκε από την Οικονομική Επιτροπή

Θέμα     4ο
Παραχώρηση της χρήσης μίας αίθουσας του Δημοτικού Ακινήτου – πρώην Δασαρχείο - της Κοινότητας Γρεβενών του Δήμου Γρεβενών (αίτημα Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Γρεβενών  “Ο ΟΡΦΕΥΣ”)

Θέμα     5ο
Επανυποβολή της τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων έκθεσης προϋπολογισμού δαπανών – εσόδων 2ου τριμήνου έτους 2019

Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών
Θέμα     6ο
Παράταση προθεσμίας του έργου με τίτλο: “Έργα αθλητικών υποδομών του Δήμου Γρεβενών” Α.Μ. 54/2016

Ειδικά Θέματα
Θέμα     7ο
Ορισμός αιρετών αντιπροσώπων του Δήμου Γρεβενών για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία: “Σύνδεσμος Ύδρευσης Δήμου Γρεβενών και Κοινοτήτων”Η Πρόεδρος του Δ.Σ.


Φωτεινή  Τζουβάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις