Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης με την ΚΟΜΑΘ για το πρόβλημα της ραγδαίας αύξησης των αγριόχοιρων


Σε συνέχεια της προσπάθειας επίλυσης του προβλήματος της αύξησης του πληθυσμού των αγριόχοιρων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λάμπρου Χατζηζήση  με την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης – ΚΟΜΑΘ. 

Με  τους  Πολυχρόνη Ιωάννη (πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου),  Σκορδά Κυριάκο (Γενικό Διευθυντή), Γιάννη Ισαάκ(Επιστημονικό συνεργάτη), Τσιώρα Ευάγγελο (Εκπρόσωπο κυνηγητικών Συλλόγων Δυτικής Μακεδονίας), συζητήθηκε και επιβεβαιώθηκε η διάθεση και η δυνατότητα της ΚΟΜΑΘ να συνεισφέρει στην επίλυση του προβλήματος, αφού όμως προηγηθεί η διεύρυνση του σχετικού νομικού πλαισίου.

Από την πλευρά του Αντιπεριφερειάρχη ομοίως επιβεβαιώθηκε η συνέχεια της προσπάθειας και η αρωγή της Περιφέρειας για την απομοίωση του πληθυσμού των αγριόχοιρων από την  περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ grevena.net

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις