Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Πρόσκληση

Καλείστε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 & 67 του Ν. 3852/2010 Φ.Ε.Κ. 87/Α/2010, να προσέλθετε στην 4η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, που θα γίνει στις 29 Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Α Σ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΕΛΙΜΕΙΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ  ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
Ο Α. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ  ΕΛΙΜΕΙΑΣ σας ανακοινώνει  την έναρξη των εγγραφών  σε  τμήματα εκμάθησης κολύμβησης στο κλειστό κολυμβητήριο Γρεβενών.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Π.Ι. – Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ υπ’ αριθμόν 293/2015.

EKTAKTH ΕΠΗΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Για τα Πνευματικά Δικαιώματα: (Α.Ε.Π.Ι. – ΑΠΟΛΛΟ –  ΕΡΑΤΟ – GRAMMO – GEA – ΑYTOΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ)
     Μια πλήρη δικαίωση του αγώνα της Ένωσης Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί η ανωτέρω γνωμοδότηση.

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΒΑΡΟΣΙ

Η Δ.Ε.Υ.Α.Γ. ανακοινώνει ότι το παλιό δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή που υδροδοτείται από την δεξαμενή στη θέση «Βαρόσι», δηλ. την περιοχή νότια της οδού Θ. Λαδά (γέφυρα ΚΤΕΛ) και δυτικά της οδού 13ης Οκτωβρίου, θα σταματήσει να λειτουργεί από την Δευτέρα 22/02/2016 λόγω της αντικατάστασης του από το νέο δίκτυο ύδρευσης (στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου: Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης της πόλης των Γρεβενών και νέες δεξαμενές ύδρευσης).

ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ, ΦΡΕΝΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ…! (Ανοιχτή επιστολή στη Συγγρού) Του Γιώργου Νούτσου

Η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη οφείλει να προχωρήσει άμεσα στον δημοκρατικό, ιδεολογικό και προγραμματικό της επανακαθορισμό.
Πολύ ορθά επισπεύστηκαν οι Συνεδριακές διαδικασίες εκεί κοντά στα μέσα του Απρίλη, οπότε λογικό είναι πια, να πάρει μπροστά και η μηχανή των εσωκομματικών διαδικασιών που θα οδηγήσει στην εκλογή των νέων κομματικών οργάνων ανά την Επικράτεια, καθώς και στην εκλογή των Συνέδρων που θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο της Ιδεολογικής και Προγραμματικής μας Επανεκκίνησης.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

«Η ΔΕΗ του μέλλοντος θα είναι πολύ διαφορετική από σήμερα»

Το restart της ΔΕΗ Α.Ε. με ιδιωτικές επενδύσεις και στενή σχέση με την τοπική κοινωνία
Μ.Παναγιωτάκης: «Η ΔΕΗ του μέλλοντος θα είναι πολύ διαφορετική από σήμερα»
Άκρως ενδιαφέρουσες οι εξαγγελίες του κ. Μανώλη Παναγιωτάκη για τις επενδύσεις της ΔΕΗ Α.Ε. και την πολυεπίπεδη στήριξη της τοπικής κοινωνίας , όπως εκφράστηκαν στο διήμερο συνέδριο «Επιχειρηματικής Επανεκκίνησης» της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. «Η ΔΕΗ του μέλλοντος θα είναι πολύ διαφορετική από σήμερα» είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε. στέλνοντας ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει ότι  για τις Απόκριες 2016 διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΟΧΙ ΥΦΕΡΠΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΗΛΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ Του Γιωργου Νουτσου

... θα μπορουσε κανεις καταλογιζοντας απειρια, ανεπαρκεια, ή εστω ανικανοτητα, να ξεπερασει ανακολουθιες, λαθη, προχειροτητα και συμβιβασμους αυτης της Αριστερης κυβερνησης !
Δεν μπορει κανεις ομως να παραβλεψει θεματα δημοκρατιας, εκκολαπτομενου φασισμου, ολοκληρωτικης αντιληψης και μιας εμφανους και απροκαλυπτης τασης ποδηγετησης οιουδηποτε τολμα να αμφισβητησει την αξιοσυνη των στελεχων της..!

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Η Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΕΙΔΩΝ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ

Η Περιφερειακή Ενότητα  Γρεβενών ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης  που έχει συσταθεί για τον νομό μας στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής – Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», πρόκειται να διαθέσει σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας , νωπά κοτόπουλα (2ος κύκλος διανομής), είδη βασικής υλικής συνδρομής (βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, είδη καθαρισμού), καθώς επίσης και είδη παντοπωλείου (φακές, φασόλια, ζάχαρη, ζυμαρικά).

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει τον καθιερωμένο ετήσιο χορό του, την Κυριακή 7 Φεφρουαρίου 2016, στις 13 μ.μ., στο ξενοδοχείο “ΚΑΨΗΣ” (Μοναστηρίου 18).